×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.
Ad
Philips OneBlade

Sponsrat inlägg

Succén med Philips OneBlade Cup är tillbaka – anmäl dig till vårens roligaste PUBG-turnering nu

8
Äntligen är det dags för en stor PUBG-tävling här på Fragbite! Anmälningarna till Philips OneBlade Cup har öppnat och med tanke på att testturneringens platser rök snabbt så bör du anmäla ditt lag på en gång.
Denna artikel har publicerats i samarbete med Philips OneBlade

Ända sedan PUBG slog igenom har Fragbite undersökt möjligheten att anordna en större turnering. Vi är därför otroligt glada att Philips OneBlade återigen kliver in i värmen som vi kallar esporten och möjliggör den här PUBG-turneringen.

Det här är Philips OneBlade Cup i PUBG!

Den här turneringen handlar inte bara om att spela PUBG. Det handlar om att visa att ditt land har den bästa PUBG-scenen av Sverige, Norge, Danmark och Finland. Plus möjligheten att vinna en pristpott sponsrad av Philips till ett värde av 50 000 kronor*. Alla som kvalar in till finalen vinner dessutom en varsin Philips OneBlade.

Under varje kvalvecka delas de anmälda lagen in i olika grupper, dessa spelar sedan sina matcher under en av kvalveckans första tre dagar. Topplacerade lag tar sig sedan vidare till veckofinalen, där lag har chansen att säkra en plats i sommarens finaler. Antal lag i lobbyn kan komma att variera beroende på antalet anmälda lag i varje kval, med ett tak på 18 lag per lobby. Under kvalveckorna spelas matcherna i bäst av tre (BO3) medan finalerna spelas bäst av fem (BO5).

Så anmäler du dig

Turneringen spelas i formatet Squad FPP och nedan ser du vilka dagar resterande av kvalen är på. Tänk på att spelarna måste vara från något av de medverkande länderna. Vår testturnering som anordnades tidigare i år fylldes otroligt snabbt. Anmäl därför ditt lag redan nu.


Spelschema


Kvalvecka #8
Speldagar: 21, 22, 23, 28 Maj
Platser till finalerna: 14
Anmälan och information: här

Kvalvecka #9
Speldagar: 28, 29, 30 Maj, 4 Juni
Platser till finalerna: 16
Anmälan och information: här

Kvalvecka #10
Speldagar: 4, 5, 7, 11 Juni
Platser till finalerna: 16
Anmälan och information: här

Finalerna
Speldagar: 25, 26, 27, 28, 29 Juni

Alla speldagar och tider är preliminära och kan komma att ändras, detta för att koordinera med andra ligor så bra som möjligt. Skulle förändringar ske meddelar vi personligen de lag som anmält sig till berört kval. Utvalda delar av turneringen kommer att sändas live på våran twitch-kanal, twitch.tv/fragbite

I testturneringen av PUBG tidigare i år tog svenska Tinderguld hem cupen, och i höstas var det danskarna Toxic som tog hem Philips OneBlade Cup. Nu är det väl dags att ditt lag och land vinner?

*Vinnaren ska betala alla försäkringar, skatter, avgifter och utgifter oavsett om detta sagts särskilt i beskrivningen av priset eller inte.


Dela detta på internet

Contributor

Sponsrat innehåll,
Ad
Philips OneBlade

5 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 5 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..