×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Nyhet

Ditt önskade användarnamn, minst 2 och högst 30 tecken
Minst sju (7) tecken
Upprepa ditt lösenord
Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Upprepa din epostadress
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.
hjälp mig
Philips OneBlade

Sponsrat inlägg

Succén med Philips OneBlade Cup är tillbaka – anmäl dig till vårens roligaste PUBG-turnering nu

8
Äntligen är det dags för en stor PUBG-tävling här på Fragbite! Anmälningarna till Philips OneBlade Cup har öppnat och med tanke på att testturneringens platser rök snabbt så bör du anmäla ditt lag på en gång.
Denna artikel har publicerats i samarbete med Philips OneBlade

Ända sedan PUBG slog igenom har Fragbite undersökt möjligheten att anordna en större turnering. Vi är därför otroligt glada att Philips OneBlade återigen kliver in i värmen som vi kallar esporten och möjliggör den här PUBG-turneringen.

Det här är Philips OneBlade Cup i PUBG!

Den här turneringen handlar inte bara om att spela PUBG. Det handlar om att visa att ditt land har den bästa PUBG-scenen av Sverige, Norge, Danmark och Finland. Plus möjligheten att vinna en pristpott sponsrad av Philips till ett värde av 50 000 kronor*. Alla som kvalar in till finalen vinner dessutom en varsin Philips OneBlade.

Esportprofiler är en stor del av alla turneringar, så även här. En professionell spelare kommer vara kopplad till varje land och bidra med hetsen länderna emellan. Vilka de är och hur de kommer synas under turneringen märker du. Håll utkik i sociala medier!

Själva turneringsupplägget känner du igen från tidigare Fragbite-turneringar: Det hela började den 3 april med första kvalet och fylls sedan på med 9 kval till. Kvalen mynnar ut i 10 veckofinaler. I varje veckofinal koras sedan 7 vinnare som tar sig till finalveckan där det blir åttondelsfinal, kvartsfinal, semifinal och sedermera den stora finalen.

Så anmäler du dig

Turneringen spelas i formatet Squad FPP och du anmäler dig här till tredje kvalet. Tänk på att spelarna måste vara från något av de medverkande länderna. Vår testturnering som anordnades tidigare i år fylldes otroligt snabbt. Anmäl därför ditt lag redan nu.

I testturneringen av PUBG tidigare i år tog svenska Tinderguld hem cupen, och i höstas var det danskarna Toxic som tog hem Philips OneBlade Cup. Nu är det väl dags att ditt lag och land vinner?

*Vinnaren ska betala alla försäkringar, skatter, avgifter och utgifter oavsett om detta sagts särskilt i beskrivningen av priset eller inte.


Dela detta på internet

Contributor

Sponsrat innehåll,
Philips OneBlade

5 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 5 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..