×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Ad
Philips OneBlade

Australien

Dota 2-kommentatorn TobiWan skriver på för Code Red och expanderar till PUBG

1
Genom att ansluta sig till Code Red Agency kommer Toby “TobiWan” Dawson nu att ha ett erfaret lag som representerar honom, vilket säkerställer att han arbetar både inom Dota 2 och PUBG:s värld.
Toby “TobiWan” Dawson, en av de mest kända Dota 2-kommentatorerna i världen, har meddelat att han skriver på för Code Red Esports-byrån. Han ser fram emot att vidareutveckla sin karriär genom att börja med att kommentera PlayerUnknown's Battlegrounds.

I slutet av förra året lämnade Dawson sin långa kommentatorsroll på Joindota för att bli frilansare. Sedan dess har han kommenterat ett antal stora Dota-turneringar och tänker fortsätta att göra det men han vill också expandera till andra spel. Han har tidigare kommenterat andra titlar, främst Dota 2 under senare tid, men nu har han sin blick riktad mot PUBG:s massivt populära scen. Det är för närvarande okänt hur mycket PUBG-arbete Dawson avser att göra och om det kommer att påverka hans närvaro vid Dota-event. Han debuterar som PUBG-kommentator under PGL PUBG Spring Invitational.

Paul “Redeye” Chaloner talade gott om Dawson
forbes.com

Artikelbild: naroiclime.com
Ad
Philips OneBlade

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..