×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Nyhet

Ditt önskade användarnamn, minst 2 och högst 30 tecken
Minst sju (7) tecken
Upprepa ditt lösenord
Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Upprepa din epostadress
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.
hjälp mig
Philips OneBlade

Meta

Vårens PUBG roadmap för Xbox-användare

1
Miramar kommer till Playerunknown's Battlegrounds på Xbox tillsammans med karaktärsanpassning och flera andra förbättringar under våren.
Skaparna bakom Playerunknown's Battlegrounds siktar inte bara på att förbättra PC-användarnas upplevelser, utan även för de som spelar via Xbox-konsolen. Tillsammans med Microsoft satsar teamet på att optimera spelet för spelarna, bland annat genom att tillföra nytt innehåll och förbättra den övergripande konsolupplevelsen. Uppdateringarna kommer att komma i vågor med 2-3 veckor mellan varje, detta för att försäkra sig om att det endast släppt välbeprövat innehåll.

Bland det som kommer att uppdateras under vårens gång är optimeringen av karaktärer, objekt och fordon liksom att balansera CPU-användningen. En förbättring av inventory UX:et kommer att göras för att göra det lättare för spelare att navigera sig under spelandet. Skaparna kommer även att förbättra matchmaking för att spelarna ska en rättvis fördelning av motståndare i matchsökning för duo- och squad. Förutom detta kommer en komplett karaktärsanpassning att införas tillsammans med ökenkartan Miramar, där den senare implementeras redan tidigt under våren.

Alla förändringar går att se i den kompletta roadmapen
playbattlegrounds.com
Philips OneBlade

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..