×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.
Ad
Philips OneBlade

Meta

Roadmap för PUBG 2018 är här — nya kartor, emotes och grafik

1
Skaparna bakom Playerunknown's Battlegrounds har gjort en roadmap över hur de väntas utveckla spelet under 2018. Det väntas bland annat implementeras två nya kartor, emotes och förbättrad grafik.
Under de senaste två månaderna har skaparna bakom Playerunknown's Battlegrounds skapat en detaljerad roadmap över hur spelet ska utvecklas under det pågående året. De väntas göra större uppdateringar av spelet varannan månad, där den första går i kraft redan i mars. Varje uppdatering ska införa förändringar för specifika delar av spelet och/eller introducera nytt material. Mindre uppdateringar kommer att göras löpande mellan de större.

För att spelarna ska få chansen att involveras i utvecklingen av PUBG kommer skaparna att öppna en "experimental test server" där användarna kommer att få chansen att prova de nya uppdateringarna för att ge feedback. Allt kommer att hamna på denna server långt innan de införs på riktigt, vilket gör att de faktiska spelarna kan hjälpa till att utveckla spelet.

Den nya kartan är betydligt mindre än de tidigare och hoppas snabba upp matcher. Källa: PUBG
Den nya kartan är betydligt mindre än de tidigare och hoppas snabba upp matcher. Källa: PUBG

Ett stort problem i PUBG har länge varit att byggnaderna i spelet inte renderar som de ska. För att förbättra renderingen har designerna av spelet därför valt att rita om många av dem. Något annat speldesignerna arbetat med är en ny karta som är betydligt mindre än de tidigare. Kartan kommer att ha en storlek på 4x4km och följa en väldigt specifik ö-design. Tanken bakom den mindre kartan är att förkorta matcherna men också för att göra dem mer intensiva redan från det att man hoppar från planet. Kartan kommer till den experimentella testservern redan nästa månad och kort därefter väntas en 8x8km stor karta offentliggöras.

Ytterligare material som kommer till spelet är emotes och ett nytt fordon, där det senare väntas implementeras redan under det första halvåret. Även nya vapen och attachments kommer att införas inom kort. PUBG har även gått ut med att de är redo att testköra achievements, in-game lista över vänner samt voice-chat i huvudmenyn. De kommer även att lägga in skins för både fallskärmen och diverse vapen.

Ytterligare förändringar och hela Playerunknowns uttalande går att läsa här
playbattlegrounds.com
Ad
Philips OneBlade

12 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 12 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..