×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Nyhet

Ditt önskade användarnamn, minst 2 och högst 30 tecken
Minst sju (7) tecken
Upprepa ditt lösenord
Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Upprepa din epostadress
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.
hjälp mig
Philips OneBlade

Ukraina

Så spelas Starseries i-League PUBG

2
Arrangörerna bakom Starseries i-League PUBG har offentliggjort formatet för turneringen. 16 lag kommer att ställas mot varandra under fyra dagar på kartan Erangel i jakten på majoriteten av prispotten som ligger på hela 794 000 kronor.
Starladder har sedan tidigare offentliggjort dess första turnering i Playerunknown's Battlegrounds, Starseries i-League PUBG, som kommer att spelas mellan den 1-4 mars från Kiev Cybersports Arena i Ukraina. Turneringen har 100 000 dollar, motsvarande cirka 794 200 kronor, i prispott och har plats för 16 deltagande lag. Nu har arrangörerna offentliggjort formatet för turneringen där samtliga lag kommer att ställas mot varandra via ett poängsystem som räknas till den totala rankingen.

Lagen kommer att spela fem matcher per dag, under fyra dagar där lagen plockar ett visst antal poäng beroende på deras placering i varje match samt antalet dödade motståndare. En matchvinst ger laget 250 poäng och de två lag som åker ut först under en match får ynka 25 poäng. Samtliga matcher under turneringens gång kommer att spelas via First Person Perspective, FPP, på kartan Erangel i soligt väder. Det lag som har flest poäng i slutet av turneringen kommer att ta hem Starseries första PUBG-titel samt hälften av prispotten. Förutom själva matcherna kommer lagen att börja varje speldag med en showmatch i det klassiska tredjepersonsperspektivet.


Artikelbild: Starladder
Philips OneBlade

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..