×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.
Ad
Philips OneBlade

Rumanien

PGL offentliggör PUBG Spring Invitational med över 700 000 kronor i prispott

0
Först offentliggjordes PGL som officiella LAN-partners med Global Loot League och nu har arrangörerna valt att satsa på en egen turnering i Playerunknown's Battlegrounds. 16 lag kommer att slåss om 785 500 kronor i Bukarest, Rumänien, i mars detta år.
PGL har redan offentliggjorts som Global Loot Leagues officiella partner, genom att hålla ligans LAN-finaler i dess studios, men nu får GLL lov att återgälda tjänsten. Mellan den 22-25 mars kommer 16 Playerunknown's Battlegrounds-lag att delta i PGL PUBG Spring Invitational i Bukarest, Rumänien. Det står totalt 100 000 dollar, motsvarande 785 500 kronor, samt en av PUBG:s hittills största titlar på spel mellan de deltagande lagen.

11 lag kommer att ta emot direktinbjudningar till turneringen och fem lag kommer att kvalificera sig via olika regionkval. GLL står som värdar för de europeiska, nordamerikanska och det sydamerikanska kvalen. Det sista kvalet kommer att hållas för asiatiska lag, men GLL kommer inte att hålla i detta kval. Via sociala medier hyllades PGL för dess intiativ att satsa på PUBG, bland andra Daniel "Hayz" Heaysman skrev att 2018 kommer att vara ett toppenår för PUBG-spelare.

När kvalen hålls är ännu okänt
pubg.pglesports.com
Ad
Philips OneBlade

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..