×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.
Ad
Philips OneBlade

Rumanien

Global Loot League håller finaler i Rumänien tillsammans med PGL

2
Den 2 februari går GLL av stapeln med sitt online-kval inför den första säsongen av sin Playerunknow's Battlegrounds-liga. Arrangörerna har nu offentliggjort att finalerna kommer att hållas i Rumänien i PGL Studios.
Den första säsongen av GLL närmar sig och arrangörerna har offentliggjort att säsongsfinalerna kommer att hållas i samarbete med PGL i deras studios i Bukarest, Rumänien. Ligan kommer att gå av stapeln med regionkval den 2 februari och de avslutande finalerna kommer att hållas mellan den 20-22 april. Ligan har 50 000 dollar, motsvarande cirka 392 200 kronor, i prispott och har plats för 36 lag per region som kommer att spela mot varandra under sex veckors tid.

Kvalprocessen

Kvalprocessen börjar med ett öppet kval med plats för över 600 lag som delas upp i 30 lobbys, med 20 lag i varje som spelar över bäst av tre kartor. De sex toppande lagen från varje lobby avancerar till nästa steg i processen. I den andra omgången ställs 180 lag mot varandra, uppdelade i 10 lobbys med 18 lag i varje som spelar över bäst av fem kartor. De åtta toppande lagen från var lobby, samt de toppande lagen beroende på poäng, avancerar till den tredje rundan. Slutligen kommer 90 lag, varav nio blivit inbjudna, spela bäst av fem kartor i fem lobbys med 18 lag i varje. De toppande tre lagen från varje lobby avancerar till division 1 och de lag som hamnat på 4-6 plats i varje lobby samt de tre lag med högst poäng av de kvarvarande avancerar till division 2.

Vägen till finalerna

Efter kvalprocessen är över kommer de totalt 36 deltagande lagen från varje region, Europa och Nordamerika, att spela mot varandra varje vecka under sex veckors tid. Lagen har då blivit indelade i de två divisionerna, där den övre divisionens matcher kommer att sändas via GLL:s egna kanaler. Den lägre divisionens matcher kommer att sändas av communityn. Efter varje vecka kommer lag att flyttas mellan divisionerna beroende på hur de spelat, mer information gällande poängsystemet och förflyttningsprocessen kommer vid ett senare skede. Vid slutet av säsongen kommer de åtta toppande lagen från varje region att bli garanterade en del av prispotten samt att samtliga spelare kommer att flygas till Bukarest för att delta i säsongsfinalerna.

Mer information om ligan
gll.gg


Artikelbild: wallpapershome.com
Ad
Philips OneBlade

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..