×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Ad
Philips OneBlade

Artikel

Detta är Team Liquid — en PUBG-historia

1
Andraplatstagarna under PUBG Global Invitationals debutupplaga har haft en osäker väg till toppen. Vad vi vet är att kaptenen, Keiron "Scoom" Prescott, utan tvekan var ett lyckat förvärv.
Vi tog här om dagen en närmare titt på Ninjas in Pyjamas PUBG-lag och har därför bestämt oss för att fortsätta detektivarbetet till ett annat europeiskt lag, nämligen Team Liquid. Laget stoltserade sin andraplats under PUBG Global Invitational 2018, men visste du att laget bytt ut nästan samtliga spelare sedan dess start förra året?

Den 6 augusti 2017 skriver två svenska spelare på kontrakt för Liquid. De får sällskap av en brittisk spelare och trion kommer att bli ledd av Keiron "Scoom" Prescott från Gibraltar. Samma månad börjar deras jakt efter att bli världens bästa PUBG-lag. Brittiska Daniel "Hayz" Heaysman säkrar bland annat en tredjeplats under Gamescom PUBG Invitationals solo-turnering, ett steg i rätt riktning.

Det går några månader och organisationen offentliggör att Hayz inte längre kommer att höra till startfyran. Han flyttas till en inhoppande position. Lite mer än en månad därefter lämnar Hayz tillsammans med den svenska duon, Björn "MOLNMAN" Won Hak Jansson och Oliver "ollywood" Tell. Hayz får en plats som inhoppare i BIG och MOLNMAN samt ollywood går vidare till Method respektive Ninjas in Pyjamas.

Kvar blir alltså Scoom, som redan vid offentliggörandet av resterande medlemmars lämnande hade funnit sina nya spelare. Hans nya lag består av Jim "jeemzz" Eliassen, Samu "Sambty" Kauppinen och Jord "ibiza" van Geldere. Det nya laget visar på stordåd redan i mars då de kämpar sig till en andraplats under Starseries i-League PUBG 2018.

En dipp händer i juni. Laget slutar på en knapp femteplats under Dreamhack Austin 2018. Nu gäller det att lägga all energi på det europeiska PGI-kvalet. Kvalturneringen kommer och de avancerar inte bara till finalspelet i Berlin, Tyskland, utan vinner hela det europeiska kvalet.

Nästan en månad senare träder de in i arenan under PGI och hamnar på en andraplats i tredjepersonsturneringen, men det är inte nog. När det är dags för förstapersonsturneringen går de all-in. Kinesiska OMG dominerar och de enda som har chansen att gå om dem är Liquid, något laget aldrig lyckas med. Liquid lämnar Berlin med två andraplatser.


Artikelbild: PUBG Corp
Ad
Philips OneBlade

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..