×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

Slantsingling avgör tredjeplatsen in till Overwatch League-slutspelet

1
Det vankas slutspel i Overwatch League och lagen avgör nu sin seed inför den första omgången. Tredjeseeden avgörs dock inte med en match, utan genom att lagen singlar slant.
Ikväll klockan 22:00 spelar Seoul Dynasty och San Francisco Shock en match för att avgöra lagens seed i den inledande omgången av Overwatch Leagues slutspel. Matchen kommer inte att sändas live. Toronto Defiant och Philadelphia Fusion väljer däremot inte att spela en match i jakten på den högre seeden, utan har gemensamt valt att singla slant om sin seed. Slantsinglingen sker direkt efter Seoul Dynastys och San Francisco Shocks match.

Den första slutspelsomgången börjar natten till fredag klockan 02:00 tätt följt av ytterligare en match klockan 04:00. 500 000 dollar står på spel mellan de deltagande lagen och slutspelsstadiets sista match spelas klockan 08:00 på söndag. Mellan detta, under lördagen, spelas matcher löpande mellan klockan 02:00 och 11:00 på förmiddagen.


Artikelbild: Overwatch League, Blizzard

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..