×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Thailand

Overwatch World Cup 2018 kvalet spelas nu — Sverige förlorade första matchen

1
Just nu spelas Overwatch World Cup 2018 — Bangkok Qualifier. Sverige förlorade sin första match mot Kina.
Det svenska laget förlorade sin fösta match mot Kina med 3-1. Under morgondagen spelar Sverige två matcher, en mot Australien och en mot Spanien. Svenskarna har varit favorittippade inför kvalet, mycket på grund av deras många Overwatch League-spelare. Många av dessa spelare har dock blivit släppta från sina lag eller bänkade, detta har gett många experter anledning att tvivla på Sverige.

Kvalet spelas i ett round robin-format där alla lagen möter varandra en gång. Alla matcher spelas i fyra set, om det skulle bli 2-2 i set så spelas en tie-breaker för att avgöra vilket lag som vinner matchen. De två lagen som placerar sig högst upp i gruppen tar sig vidare till huvudturneringen som spelas under BlizzCon den 2 november.

Artikelbild:Robert Paul/Blizzard Entertainment
2019-03-29 15:16
Håll igång pulsen och bli en bättre esportare! Tillsammans med Yalla! har vi på Fragbite tagit fram ett antal övningar som du kan göra hemma i sovrummet för att hålla både kropp och knopp i form för Fragleague.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..