×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

USA

Seagull lämnar Dallas Fuel — går i pension

1
Efter ett tufft år har Brandon "Seagull" Larned valt att stiga ner från Dallas Fuel. Spelaren kommer nu att fokusera på en streamingkarriär.
Dallas Fuel-spelaren Brandon "Seagull" Larned har offentliggjort att han bestämt sig för att lämna den professionella Overwatch-scenen. Den amerikanska spelaren har valt att lägga Dallas Fuel-tröjan på hyllan för att fokusera på en streaming-karriär via Twitch då hans kanal gått bra på grund av hans populäritet inom Blizzards FPS-spel.

Under sin tid i Dallas Fuel lyckades han aldrig ta sig till slutspelsfasen av Overwatch League, trots att det var på håret att laget skulle lyckas avancera. Det var dock utan tvekan ett lyckat säsongsavslut för laget som legat i botten under större delen av ligans gång på grund av diverse kontroversiella problem. Många undrar även om fler spelare kommer att följa i Seagulls spår då många spelare inte klarar av den takt Overwatch League håller under ett helt år.

Seagull påbörjar sin streamingkarriär omedelbart
Twitter


Artikelbild: Robert Paul, Blizzard Entertainment

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..