×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Övrigt

Spelare frias efter massiva fuskanklagelser: "Alla med en hjärna vet"

1
Trots samstämmigheten frias Wild Rift-proffset från fuskanklagelserna.
En professionell kvinnlig Wild Rift-spelare har på en stor skala anklagats för att ha fuskat i en turnering för kvinnor under förra veckan. Nu frias spelaren från anklagelserna av Riot Games trots populära samstämmigheten.

Anklagelserna är riktade mot en spelare från CG1 där spelaren från ingenstans i slutspelet ska ha tagit över kartan trots sin win rate på lägre än 50% med en champion hon nästan aldrig spelar.

Ett flertal spelare i turneringen analyserade reprisen av "Mirais" och hennes normala statistik, utförande med mer och kom fram till att det var osannolikt att det skulle vara samma spelare som äger kontot som har spelat under matchen i fråga.

Under en diskussion med Dexerto ska trovärdiga Wild Rift-coachen MOZ1LLA ha kommenterat situationen.

"Vem som helst med en hjärna vet. Ögontestet är alldeles för självklart", konstaterade coachen.

Trots anklagelserna och samstämmigheten från många proffs friar arrangörerna spelaren från anklagelserna och tillägger att det inte finns några tecken alls på att ett regelbrott begåtts.

Artikelbild: Pressbild/Riot Games

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..