×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Europa

Rekkles klar för final i European Masters — får möta förhandsfavoriten

1
Rekkles är underdog i kvällens franskmöte.
Ikväll avgjörs European Masters Spring 2022. I ett av lagen hittar vi Martin "Rekkles" Larsson.

Rekkles lag Karmine Corp möter det franska storlaget LDLC OL. LDLC har totalt dominerat turneringen, och har inte förlorat en enda match. Rekkles femma har förlorat ett par matcher, men ingen serie.

I semifinalen mötte KC Vitality.Bee i en riktig nagelbitare. Vitality tog de två första matcherna, men KC gav inte upp för det. Efter att ha skärpt sig när det kommer till vision control kunde KC med Lucas "Cabochard" Simon-Meslets Renekton i spetsen ta de sista matcherna för att vinna serien.

I finalen är det Rekkles lag som är underdog, då de har förlorat majoriteten av serierna de spelat mot LDLC. Finalen började idag klockan 17:00.

Artikelbild: Pressbild/Riot
Videokälla: NorthArena/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..