×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Nederländerna

Förre Fnatic-stjärnan bannad på Twitch — uttryckte sig hatiskt mot tittare

1
Fabian "Febiven" Diepstraten kan ha brutit mot Twitchs regler om hatiskt beteende.
Under förra helgen bannades det före detta League of Legends-proffset Fabian "Febiven" Diepstraten från Twitch. Enligt nyhetssajten Dexerto kom avstängningen efter att Febiven kallat polska tittare för "råttor" under sin stream vilket kan ha brutit mot Twitchs regler om hatiskt beteende.

Febiven meddelade i somras att han avslutade sin spelarkarriär efter sju år som proffs och har sedan dess fokuserat på en karriär som streamer. Under sin tid som proffs lyckades 25-åringen bland annat tillsammans med Martin "Rekkles" Larsson ta Fnatic till en tredjeplats i Worlds 2015.

Det är inte känt hur länge som Febivens avstängning gäller, men vanligtvis stängs Twitch-streamers av i 30 dagar om de brutit mot reglerna om hatiskt beteende.

Artikelbild: Pressbild/Riot Games

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..