×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Korea

LoL-profilen erkänner kontodelning — kan tvingas sluta som LCK-kommentator

1
Proffsspelaren och LCK-kommentatorn Wadid erkänner sig skyldig till att ha delat sitt konto vilket är ett brott mot användarvillkoren och något som ses väldigt allvarligt på i Sydkorea.
Bae-in "Wadid" Kim erkände i veckan att han gjort sig skyldig till att dela sitt konto med en vän. I Sydkorea är brott mot användarvillkoren inte något som tas lätt på och det kan ha förödande konsekvenser för en karriär inom Esport.

Det började med att en chatt med en användare dök upp medan Wadid streamade, profilen påstod då att han inte kände personen i fråga vilket han senare erkände inte varit sant. I ett instagram-inlägg bad Wadid om ursäkt och förklarade att han självvalt ställer in sina offentliga åtaganden.

LCK har inte ännu uttalat sig om situationen och frågan är om Wadid kommer kunna återhämta sig från ett bakslag av den här graden.

Artikelbild: Riot Games

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..