×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

League of Legends

MAD Lions vidare till slutspel i MSI — möter regerande världsmästarna

1
Årets första internationella LAN-turnering i League of Legends går nu in i slutskedet. På Island gör fyra lag upp om segern i Mid-Season Invitational och Europeiska MAD Lions är ett av dem.
Precis som väntat har Mid-Season Invitational bjudit på en hel del underhållande matcher och stora skrällar. Nordamerikanska Cloud9 hann göra sina fans både överlyckliga och rejält besvikna när de slog turneringsfavoriten Royal Never Give Up bara för att samma dag förlora mot bottentippade Pentanet.GG från Australien. En insats som bidrog till att de nu missar slutspelet.

Bättre gick det däremot för Europeiska MAD Lions. Trots avsaknaden av svenskar i laget så presterade Européerna på en hög nivå, något som gav dem den fjärde och sista platsen till slutspelet. Den som hoppas på att MAD Lions ska försvara den titel som G2 Esports säkrade till Europa 2019 bör dock inte hoppas på för mycket. Lejonen ställs nämligen mot de regerande världsmästarna, DWG KIA, ett lag som de redan förlorat två av två matcher mot under turneringen.

Slutspelet i MSI drar igång på fredag klockan 15:00 då kinesiska Royal Never Give Up ställs mot PSG Talon från Hong Kong. MAD Lions spelar sin match mot DWG KIA på lördag klockan 15:00 och finalen spelas sedan på söndagen, också klockan 15:00. Turneringen följs enklast via https://watch.lolesports.com/.Artikelbild: Michal Konkol/Riot Games
2021-11-19 15:37
Visst kan svenskar mer än norskar om esport? Vi lät Godsent-proffsen Vanessa "Nessa" Ahlström och Hege "Hedje" Botnen tävla mot varandra i en klassisk frågesport för att få ett definitivt svar.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..