×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

League of Legends

Efter förra årets inställda turnering — MSI 2021 arrangeras på Island

1
För två år sedan vann för första gången ett Europeiskt lag den internationella turneringen Mid-Season Invitational. Någon chans att försvara den titeln fick de dock inte då MSI 2020 ställdes in. I år får de dock chansen på nytt då Riot bekräftat att MSI 2021 kommer att bli av.
Årets första internationella turnering i League of Legends kommer att arrangeras på Island. Mellan den 6 och 22 maj går MSI 2021 av stapeln i inomhusarenan Laugardalshöll i Reykjavik. Det är första gången Riot Games arrangerar en av sina större turneringar på Island. Tyvärr för alla League of Legendsfans på Island så kommer turneringen inte att spelas inför livepublik utan upplägget blir, likt gruppspelsdelen av förra årets Worlds, ett evenemang inför tomma läktare.

En annan skillnad jämfört med tidigare år är att formatet på turneringen gjorts om. Play-in delen har plockats bort och alla lag är med från dag 1. Istället har Riot Games valt att dela in hela turneringen i tre olika delar. Den första delen består av ett gruppspel där 12 lag delas in i tre grupper med fyra lag. Lagen i grupperna spelar sedan ett double round robin gruppspel där varje match är bäst-av-en karta. De två bästa lagen avancerar till del två.

I del två spelar de kvarvarande sex lagen ännu ett double round robin gruppspel, också där är matcherna BO1. Från det andra gruppspelet går de fyra bästa lagen vidare till ett klassiskt slutspel som inleds med semifinaler. Slutspelet spelas i en single elimination bracket och matcherna spelas i BO5. MSI blir inte den enda turneringen som Riot Games arrangerar under maj månad på Island, man kommer nämligen också att arrangera Valorant Masters mellan den 24 och 30 maj.


Artikelbild: Yicun/Riot Games

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..