×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Europa

Rekkles närmar sig enorma milstolpen efter helgens revansch mot Fnatic

1
I November förra året blev Martin "Rekkles" Larsson klar för värsta rivalen G2 Esports. Det första mötet med sina gamla lagkamrater i Fnatic slutade med förlust, men i lördagens returmatch var det G2 som fick sista ordet. Under segermatchen stod Rekkles också för sin 1880:e kill i LEC-sammanhang, vilket gör att han nu närmar sig milstolpen 2000 kills.
Att kalla Martin "Rekkles" Larsson debutsäsong i G2 Esports för något annat än succé vore missvisande. Efter 13 matcher toppar nämligen de regerande mästarna tabellen före Rogue, båda lagen står på 11 segrar och 2 förluster, men G2 vann lagens senaste möte. Svensken ser ut att vara nöjd med tillvaron och återföreningen med Rasmus "Caps" Winther har gjort G2 Esports till ett nästintill ostoppbart lag.

Att laget skulle upprepa Fnatics bedrift från 2015 med 18 obesegrade matcher i följd blev det dock inte tal om och redan under vecka 2 förlorade man mot FC Schalke 04. Det följdes sedan upp med en förlust mot just Fnatic veckan efter. Sedan dess har dock G2 lyft sig till nya höjder och under lördagens returmatch mot Fnatic var det aldrig tal om något annat än en G2-seger.

Jankos inte sugen på att lämna ifrån sig platsen som jungler

Under försäsongen handlade snacket mest om det var Caps eller Rekkles som skulle bära laget under de viktiga matcherna, men mot Fnatic var det en lite oväntad spelare som hamnade i spotlighten. Marcin "Jankos" Jankowski som till och från kritiserats för att han inte riktigt levererat på en lika hög individuell nivå som lagets övriga medlemmar de senaste åren visade att även han kan bära laget till seger. Med en imponerande uppvisning på Olaf slutade han på 12/0/6 och visade Oskar "Selfmade" Boderek att platsen som junglespelare i G2 inte blir ledig inom en snar framtid.

För Rekkles del var matchen också ett steg på vägen mot en milstolpe som ingen spelare i LEC lyckats med tidigare. Svensken står nu på totalt 1880 kills i LEC-sammanhang. Han gick in i veckan med 1871 och levererade totalt 9 kills i helgens matcher. Det innebär att det nu endast saknas 120 kills innan han blir första spelare att nå 2000 kills i LEC. Ner till tvåan är det ett långt hopp där Luka "Perkz" Perković står noterad för 1329 kills.


Artikelbild: G2 Esports

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..