×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

League of Legends

Fnatic ville värva Perkz — fick aldrig svar från G2

1
Under en livesänd frågestund bemötte Fnatics grundare Sam Mathews och managern Javier "Dardo" Zafra, ryktet om att Fnatic visat intresse för Luka "Perkz" Perković innan han blev klar för Cloud9. Duon bekräftade att Fnatic kontaktade G2 Esports för att be om lov att prata med den Kroatiske midlanern, men G2 ska inte ens ha svarat på förfrågan, enligt Dardo.
När det stod klart att G2 Esports släppt iväg Luka "Perkz" Perković till Cloud9 ryktades det om att Fnatic visat intresse för Kroaten. G2 ska dock aldrig ha varit intresserade av att diskutera någon affär med Fnatic, något de fick mycket kritik för i sociala medier vilket ledde till att en av organisationens anställda förnekade att det var sant att G2 inte velat diskutera en affär med ett Europeiskt lag.

Under Fnatics frågestund kom det dock fram ny information, som talar för att G2 åtminstone inte gav sina värsta rivaler chansen att kontakta Perkz. I ett klipp från frågestunden berättade Fnatics manager, Dardo, att de kontaktade G2 för att be om lov att prata med Perkz som var under kontrakt. Något svar ska de dock aldrig ha fått och G2 valde helt enkelt att ignorera förfrågan. Hade Fnatic fått prata med Perkz är det ändå inte speciellt troligt att en transfer hade blivit av enligt Dardo.'

—Vi var redo att göra mycket för att få till en transfer, men om ryktena kring summorna som Cloud9 var beredda att betala är sanna så hade vi förmodligen inte klarat av att nå de nivåerna, säger Dardo.

Vad Cloud9 tillslut betalade för Perkz är fortfarande inte officiellt, men G2 ryktades kräva 43 miljoner kronor för sin stjärnspelare. Dessutom lär Cloud9 ha gett Perkz en rejäl lön för det kontrakt han skrivit på. Istället för Perkz i midlane blev det under tisdagen klart att Fnatic värvar in en av sina tidigare spelare, Yasin "Nisqy" Dinçer, från just Cloud9.


Artikelbild: Riot Games
2021-07-24 10:54
En supportspelare är vanligtvis inte den som får mest uppmärksamhet. I den här artikeln vill vi råda lite bot på detta och hylla tre av Sveriges bästa spelare att ha vid sin sida.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..