×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

League of Legends

Ersattes av Perkz — nu blir han Fnatics nye midlaner

1
Fnatic, G2 och Cloud9 fullbordade "trevägsbytet" under tisdagen när Cloud9:s midlaner, Yasin "Nisqy" Dinçer, blev klar för Fnatic. Det var av allt att döma den sista affären lagen emellan efter att Cloud9 värvat Luka "Perkz" Perković från G2 och de Europeiska mästarna i sin tur värvat Martin "Rekkles" Larsson från Fnatic. Nu återstår att se vilka som tjänat mest på det hela.
Silly season fortsätter i League of Legends och frågan är om inte 2020 går till historien som en av de mest händelserika säsongerna. Först blev Luka "Perkz" Perković klar för Cloud9 efter en önskan om att återgå till midlane. Affären som ryktas ha kostat Cloud9 43 miljoner kronor innebar också att G2 Esports saknade en AD-Carry. Det hittade de snabbt i Martin "Rekkles" Larsson vars kontrakt med Fnatic gick ut i år. Under tisdagen slöts sedan cirkeln när Cloud9:s midlaner, Yasin "Nisqy" Dinçer, skeppades iväg till Fnatic.

Det är dock inte första gången Nisqy spelar i de svarta och orangea färgerna. 22-åringen från Belgien spelade nämligen i Fnatics akademilag under 2016-2017, innan han tillslut hamnade i Europeiska Splyce där det som bäst blev en tredjeplats i föregångaren till LEC, EU LCS. I våras var han med och tog Cloud9 till en LCS-titel under en säsong där laget förlorade blott två matcher. Efter den imponerande uppvisningen var det många som trodde på Cloud9 inför årets Worlds. Något Worlds blev det dock inte efter att man föll igenom i sommarens LCS-slutspel och placerade sig på en fjärdeplats, slagna av TSM.

Nisqys återkomst till Fnatic innebär med stor sannolikhet att lagets nuvarande midlaner, Tim "Nemesis" Lipovšek, får se sig om efter ett nytt lag. Slovenen har redan ryktats till Nordamerika men om den affären verkligen blir av råder det en del tvivel om. Isåfall skulle Nemesis riskera att inte ha något lag i varken LEC eller LCS under den kommande vårsäsongen. En smått ofattbar situation att befinna sig i för Nemesis som spelade kvartsfinal i Worlds med Fnatic i november.


Artikelbild: Riot Games
2021-07-24 10:54
En supportspelare är vanligtvis inte den som får mest uppmärksamhet. I den här artikeln vill vi råda lite bot på detta och hylla tre av Sveriges bästa spelare att ha vid sin sida.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..