×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

League of Legends

Rell blir League of Legends 153:e hjälte — här är vad vi vet

1
År 2020 fortsätter att bjuda på en hel del nya hjältar i League of Legends. Sist ut för i år, vad det verkar, blir supporten Rell som kallas för "The Iron Maiden". Rell kommer från Noxus och är League of Legends tredje hjälte som rider omkring på ett djur. I den här artikeln kikar vi lite extra på vad hon egentligen gör.
Idag presenterade Riot Games League of Legends 153:e hjälte. Rell, The Iron Maiden, påminner något om en mörkare Leona och med en större lans. Hon härstammar från Noxus men är inte speciellt vänligt inställd till härskarna där. Förutom sin lans så är djuret hon rider omkring på mest utmärkande, speciellt då det blott är den tredje hjälten i League of Legends som rider omkring på ett djur. Läs mer om hennes färdigheter nedan.

Passive - Break the Mold

Rell attackerar väldigt långsamt men stjäl en del av motståndarens Armor och Magic Resist för att sedan göra extra skada baserat på den mängd hon stulit. Rell kan dessutom stjäla Armor och Magic Resist från flera motståndare för att bli extremt tålig.

Q - Shattering Strike

Rell gör ett utfall med sin lans och förstör eventuella sköldar och skadar alla fiender som hon träffar. Om Rell har bindat sin E till en lagkamrat så kommer hon och den valda lagkamraten att återfå HP baserat på hur många fiender hon träffar med Shattering Strike.

W - Ferromancy: Crash Down

Kan endast användas när hon rider
Rell hoppar upp i luften och förvandlar sin mount till en tung rustning och får en stor sköld som håller ända tills den förstörs eller att hon återfår sin mount. När hon landar flyger fiender i närheten upp i luften under en kort period. Rell kan använda sin E och R färdighet under förvandlingen. Rell tål mer skada men har också lägre movement speed när hon har sin rustning på. Efter förvandlingen blir den här färdigheten utbytt till Ferromancy: Mount Up.

W - Ferromancy: Mount Up

Kan endast användas när Rell har sin rustning på och inte rider
Rell rusar framåt och förvandlar sin rustning till en mount samtidigt som hon får extra movement speed. Under sin nästa attack rusar hon mot sin fiende och gör extra skada på fienden samtidigt som hon kastar sin måltavla över sin axel. Rell har extra movement speed när hon rider. Efter förvandlingen blir den här färdigheten utbytt till Ferromancy: Crash Down.

E - Attract and Repel

Rell fäster en bit av sin rustning på en utvald lagkamrat, vilket ger dem bonus Armor och Magic Resist när de är i närheten av henne. Rell kan använda färdigheten igen för att förstöra länken mellan henne och sin lagkamrat, vilket stunnar alla fiender runt och i närheten av henne och sin lagkamrat.

Ultimate - Magnet Storm

Rell drar till sig motståndarna runt om henne. Hon skapar sedan ett gravitationsfält runt sig och drar alla fiender mot sig under ett antal sekunder. Gravitationsfältet avbryter inte motståndarnas färdigheter.

Då släpps Rell

Om inga fördröjningar sker väntas Rell, The Iron Maiden, släppas under patch 10.25 som planeras att komma ut den 9 december i år.


Artikelbild: Riot Games

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..