×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

League of Legends

Rekordaffären klar — uppges ha kostat 43 miljoner kronor

1
Inför 2021 uppgavs G2 Esports AD-Carry och före detta midlaner, Luka "Perkz" Perković ha varit sugen på att återgå till midlane. Med Rasmus "Caps" Winther i laget blev det dock snabbt klart att det var en omöjlighet. Istället är kroaten nu klar för spel i LCS med Cloud9, en övergång som uppges ha kostat en rejäl slant för den amerikanska organisationen.
Tidigt i november började rapporterna om att Luka "Perkz" Perković inte längre var sugen på att fortsätta i rollen som AD-Carry dyka upp. Enligt Jacob Wolf var sex lag inblandade i jakten på kroatens signatur. Något som dock ska ha avskräckt de flesta var summan som G2 ville ha för sin stjärna. Den Europeiska organisationen ska ha krävt inte mindre än 5 miljoner dollar, eller 43 miljoner kronor, för Perkz, något som ska ha fått de flesta lagen att dra åt sig öronen.

Tillslut verkar det dock som att G2 Esports fått den efterfrågade summan. Under fredagskvällen presenterades nämligen Perkz som ny midlaner för nordamerikanska Cloud9. Övergången som uppgetts vara klar under en längre tid verkar ha varit den första i vad som går att se som en trepartsövergång. Perkz ersätter nämligen Yasin "Nisqy" Dinçer som ryktas bli ny midlaner i Fnatic, medan Martin "Rekkles" Larsson ersätter Perkz som AD-Carry i G2. I Cloud9 återförenas Perkz också med sin forne lagkamrat, Jesper "Zven" Svenningsen.


Artikelbild: Michal Konkol/Riot Games
2021-07-24 10:54
En supportspelare är vanligtvis inte den som får mest uppmärksamhet. I den här artikeln vill vi råda lite bot på detta och hylla tre av Sveriges bästa spelare att ha vid sin sida.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..