×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Europa

Ytterligare tre svenskar klara för spel i LEC

1
De svenska spelarna verkar bli allt hetare på spelarmarknaden. Trots att Finn lämnat för spel i LCS så ser det ut att bli fler svenska spelare i LEC än föregående år. SK Gaming och Astralis är två av lagen som plockat in blågula spelare inför 2021.
Det ser ut att bli en hel del svenskar i LEC under kommande säsong. Den 17 november presenterade Astralis sin nya laguppställning. Endast veteranen Erlend "NukeDuck" Våtevik Holm återstår från årets säsong som blev en av organisationens sämsta någonsin. Det ska man nu försöka vända på och det blir med två, i LEC-sammanhang, bekanta svenskar. Den danska organisationen har nämligen värvat Mousesports botlaneduo, Jesper "Jeskla" Klarin Strömberg och Hampus "Promisq" Abrahamsson.

Det stannar dock inte vid två nya svenskar, SK Gaming hade även de ett tyngre år och har valt att satsa på nya förmågor. Som support har de värvat Erik "Treatz" Wessén, närmast från spel i LCS och TSM. Svensken inledde som startande support i TSM:s akademilag men fick under slutet av 2020 chansen i mainlaget. Nu väntar nya äventyr för svensken som har lång erfarenhet av de Europeiska regionala ligorna.


Artikelbild: Michal Konkol/Riot Games
2020-11-04 17:45
För att aima krävs självklart en bra mus, men minst lika viktigt för att lyckas inom esporten är ett stabilt tangentbord. På marknaden finns en uppsjö av olika märken som lovar dig guld och gröna skogar, men vilka är det egentligen proffsen använder? Tillsammans med Prisjakt har vi tagit fram proffsens fem favoriter för att hjälpa dig i ditt val.
2020-11-09 14:05
2016 startade Fragbite tillsammans med Yalla en CS:GO-turnering med en prispott på 150 000 svenska kronor öppen för skandinaviska spelare. Många välkända namn har gästat sändningarna genom åren, namn som Viktor “vuggo” Jendeby, Fredrik “slop3” Wahlstedt, Fredrik “JAEGARN” Andersson, André “rich” Åkerblom och Alexander “rdl” Redl har alla medverkat i sändningarna.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..