×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

Oväntade beskedet: Storstjärnan slutar för att bli huvudcoach i TSM

1
För ganska precis ett år sedan förnyade den danske storstjärnan Søren "Bjergsen" Bjerg kontraktet med TSM och blev delägare i organisationen. Nu avslutar han spelarkarriären, bara 24 år gammal, för att bli huvudcoach för laget.
TSM vann den nordamerikanska ligan LCS senast i somras. Det var sjätte gången de gjorde det med Søren "Bjergsen" Bjerg som midlaner. Nu är det klart att det blev danskens sista titel som spelare. Efter en tuff Worldsturnering, där TSM slog det mindre smickrande rekordet noll segrar på sex matcher som ett förstaseedat lag, lägger 24-åringen mus och tangentbord på hyllan. Headsetet behåller han dock på. Även om spelarkarriären är slut så fortsätter han nämligen som huvudcoach i TSM.

I en känslosam video berättar Bjergsen själv att beslutet att sluta inte kommit nyligen utan att det varit ett väl övervägt beslut. Han pratar också om hur League of Legends blev en flykt från en tuff skolgång och hur framgångarna i spelet ledde honom till den fantastiska karriär han nu haft. Totalt blev det det sju år som spelare i TSM-tröjan och nu återstår att se hur många fler det blir som coach.


Artikelbild: Riot Games

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..