×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

League of Legends

Seraphine blir League of Legends nyaste hjälte — har eget Twitterkonto

1
En ny support är på väg till League of Legends. Rykten om att Seraphine skulle läggas till i den över 150 karaktärer stora samlingen har funnits länge. Inte minst sedan ett Twitterkonto i hennes namn startades. Nu är hennes förmågor avslöjade.
Den nya hjälten Seraphine blir nummer 152 i ordningen i den alltjämt växande League of Legends-kollektionen. Den nya hjälten påminner om både Lux och Zoe till utseendet och framställs som en popstjärna. Hon har till och med belönats med ett eget Twitterkonto som i nuläget har över 314 000 följare. Där lägger hon ut egengjorda covers och ny musik. Hon har exempelvis redan gjort ett samarbete med League of Legends-gruppen K/DA. Nedan kan ni läsa mer om hur hennes förmågor kommer att fungera.

Passive - Stage Presence

Var tredje vanlig förmåga som Seraphine använder castas automatiskt ytterligare en gång. När hon använder en förmåga i närheten av en medspelare skapar hon en not. Varje not ger hennes basic attacks längre räckvidd och ytterligare magic damage. Noten försvinner när Seraphine har träffat en basic attack.


Q - High Note

Seraphine skickar iväg en not som gör magic damage när den träffar en fiende. Ju mindre HP motståndaren har, desto mer skada gör projektilen.


W - Surround Sounud

Seraphine omger hennes lagkamrater med en song, vilket ger både henne och lagkamraterna movement speed och en sköld. Om Seraphine redan har en sköld på sig kan hon hela sina lagkamrater. Hur mycket hon helar baseras på antalet lagkamrater som är nära henne.


E - Beat Drop

Seraphine skjuter iväg en ljudvåg som gör magic damage på fienderna den träffar och slowar dem. Fiender som redan är slowade blir istället rootade, medan redan rootade fiender blir stunnade.


Ultimate - Encore

Seraphine intar scenen och skickar ut en fängslande kraft som charmar hennes motståndare och gör magic damage på dem. Alla hjältar som blir träffade, även medspelare, blir en del av uppträdandet vilket förlänger räckvidden på förmågan och ger hennes medspelare i närheten maximalt antal noter.


Då släpps Seraphine

Diskussionerna på nätet går varma om Seraphine verkligen är så spännande eller om hon bara är en omgjord variant av Sona. Om hon blir lika populär som sitt Twitterkonto lär dock Riot inte behöva oroa sig för att ingen ska vilja spela henne när hon släpps den 29 oktober. Ytterligare en spännande sak som du kan se i videospelaren längst upp i artikeln är det nya musiksystemet som följer med Seraphine. När en medspelare närmar sig henne kommer den spelaren att höra musik från Seraphine och då veta att denne är tillräckligt nära för att påverkas av hennes förmågor.


Artikelbild: Riot Games
2020-10-14 14:33
En mus är något av det viktigaste när det kommer till esport. Men det kan vara svårt att välja bland det stora antalet företag som finns. Men vad använder då de bästa spelarna i världen? Tillsammans med Prisjakt har vi tagit fram denna statistik. Se här vilka möss som proffsen använder.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..