×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

League of Legends

Svenske coachen YamatoCannon lämnar LCK efter blott en säsong

1
Det blev bara en säsong i Korea för den svenske huvudcoachen Jakob "YamatoCannon" Mebdi. Svensken har valt att inte förlänga sitt kontrakt med Sandbox Gaming på grund av personliga skäl uppger organisationen.
I maj tidigare i år slog nyheten ner som en bomb i League of Legends-världen. Svenske Jakob "YamatoCannon" Mebdi hade skrivit på med det koreanska laget Sandbox Gaming och därmed blivit den första västerländska huvudcoachen i den koreanska ligan LCK. Starten på karriären blev smått succéartad. När han anlände till Korea hade Sandbox förlorat fem raka matcher, men med svensken bakom sig radade de upp fyra raka vinster. Efter en tuff avslutning missade man dock ändå slutspelet. Organisationen verkade ändå av allt att döma nöjda med svensken då resultatet blev betydligt bättre jämfört med vårsäsongen.

Någon fortsättning i Korea blir det dock inte. Imorse gick Sandbox Gaming ut på Twitter och meddelade att YamatoCannon valt att inte förlänga kontraktet på grund av personliga skäl. Svensken själv ville inte kommentera det hela närmare utan nöjde sig med att på Twitter skriva att han valt att inte förlänga kontraktet men att han var tacksam för upplevelsen. Han skriver också att han är säker på att deras vägar kommer att mötas igen för att deras historia ska kunna slutföras.


Artikelbild: Michal Konkol/Riot Games
2021-07-24 10:54
En supportspelare är vanligtvis inte den som får mest uppmärksamhet. I den här artikeln vill vi råda lite bot på detta och hylla tre av Sveriges bästa spelare att ha vid sin sida.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..