Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Worlds

Fnatic krossar TSM — släcker amerikanernas slutspelshopp

1
Fnatic fortsätter att imponera i Worlds. När deras grupp nu ska avgöras under lördagen inledde Européerna med en förkrossande seger över amerikanska TSM. Det innebär att man fortsätter jakten på förstaplatsen i gruppen medan Nordamerikanernas förstaseed är ute ur turneringen.
Fnatic inledde matchen lugnt och kontrollerat och redan efter 17 minuters spel hade man säkrat sin tredje drake för matchen. TSM såg hela tiden ut att vara steget efter och misslyckades med det mesta man företog sig. Istället kunde Fnatics mid-jungle duo, Oskar "Selfmade" Boderek och Tim "Nemesis" Lipovšek dominera matchen med Graves och Orianna. Bara åtta minuter senare var matchen över, med Fnatic i en ledning med över 11 000 guld, en seger i helt överlägsen stil.

Vinsten innebär att man nu toppar gruppen tillsammans med Gen.G Esports som besegrade LGD Gaming i en rysarmatch där koreanerna blev av med båda sina nexustorn innan de kunde vinna matchen. För TSM är det efter förlusten klart att det inte blir något slutspel. Ännu en missräkning från de Nordamerikanska mästarna som har svårt att lyckas internationellt. Man har dock fortfarande chansen att göra Fnatics väg mot slutspelet enklare då man ställs mot Gen.G och LGD i sina två kvarvarande matcher.

Fnatic spelar sina två återstående matcher klockan 13:00, mot LGD, och klockan 15:00 mot Gen.G. Matcherna följer man enklast på Riot Games Twitchkanal.

Artikelbild: Yicun Liu/Riot Games