×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Worlds

Här vinner G2 med egna nexustornen nere — Perkz hjälte

1
Worldsmatchen mellan G2 Esports och Suning fick ett otroligt spännande avslut när det Europeiska laget såg ut att förlora mötet trots en Elder Dragon och Baron buff. I sista stund kunde de dock försvara sin öppna Nexus och vända och vinna matchen.
Efter att Rogue och Fnatic inlett med varsin seger i Worlds var det under söndagen dags för G2 Esports att kliva in på Summoner's Rift. Där ställdes de mot kinesiska Suning i vad som blev en av de mest spännande matcherna hittills. Båda lagen inledde starkt där Sunings jungler, "SofM" Quang Duy, var den som imponerade mest med sin Lee Sin. På G2 var det som vanligt Rasmus "Caps" Winther och Luka "Perkz" Perković som ledde laget framåt.

Efter att Suning säkrat fyra drakar såg matchen ut att sluta med Kinesisk seger. G2 ville dock inte ge sig och lyckades efter en stark teamfight, där Perkz gjorde över 10 000 skada på motståndarna, säkra både Elder Dragon och Baron Nashor. Där och då såg det ut att vara över. Suning lyckades dock försvara sin bas mot övermodiga G2 spelare och plötsligt svängde matchen 180 grader när Kineserna satte full fart mot G2:s bas. Väl där förstörde de båda nexustornen men med ett starkt försvar kunde G2 freda sin nexus och vinna fighten. Perkz teleporterade sedan in i Sunings bas och förstörde deras nexus vilket säkrade segern för G2.


Artikelbild: Michal Konkol/Riot Games

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..