×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Worlds

Svensklaget nollar PSG Talon — tar imponerande seger i Worlds

1
Under lördagen var det dags för Rogues Worldspremiär. Laget ställdes mot Play-in succén PSG Talon i en match där Rogue visade att de blir att räkna med i "dödens grupp". Efter 28 minuter kunde de säkra segern utan att ha blivit eliminerade en enda gång.
Rogue har rivstartat i sin första Worldsturnering någonsin. I debutmatchen mot PSG Talon säkrade de first blood direkt när deras botlanduo gankade midlane i level 1. När Steven "Hans Sama" Liv och Oskar "VandeR" Bogdan sedan besökte midlane ännu en gång efter bara en och en halv minut säkrade den franske AD-Carryn sin andra eliminering för matchen. Matchen fortsatte att domineras av Rogue och i den första stora teamfighten säkrade de tre elimineringar utan att tappa en enda lagkamrat.

Finn "Finn" Wiestål på Malphite hade en riktigt bra match och avgjorde flera fighter från start med sina ultimates. Efter 28 minuter säkrade Rogue tillslut segern, då med ställningen 16-0 i elimineringar. Det enda PSG Talon lyckades ta under hela matchen var ett torn och en drake, en närmast perfekt match för svensklaget Rogue med andra ord. Idag, söndag, väntar dock ett betydligt tuffare motstånd när man ställs mot kinesiska JD Gaming.

Även Fnatic spelade sin första match i Worlds under lördagen, där ställdes man mot klassiska TSM. I en välkontrollerad match där Oskar "Selfmade" Boderek dominerade med sin Evelynn kunde Fnatic säkra sin första seger i turneringen, en viktig seger för Européerna som nog inte gärna hade velat inleda med en förlust mot värsta rivalerna från Nordamerika.


Artikelbild: David Lee/Riot Games

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..