×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Worlds

Unicorns of Love tillbaka i finrummet — klara för huvudturneringen

1
Unicorns of Love blev aldrig accepterade när den nya Europeiska ligan bildades. Efter nya tag i den ryska ligan föll de på målsnöret förra året, men i år är de äntligen tillbaka på den stora scenen.
Unicorns of Love.CIS är klara för huvudturneringen i Worlds. Den klassiska tyska organisationen, vars lag numera huserar i den ryska ligan, tog en övertygande 3-0 seger mot turkiska SuperMassive i den avgörande utslagsmatchen. Efter besvikelsen förra året, då man föll på målsnöret efter 2-3 mot Splyce fick man därmed revansch i år.

I vinstmatchen mot SuperMassive var det midlanern Leo "Nomanz" Yakshin som imponerade mest, följt av AD-Carryn "Gadget" som under turneringen visat upp flera okonventionella picks på botlanen. Sannolikheten att Unicorns of Love tar sig vidare från gruppspelet är däremot inte speciellt stor. De lottades nämligen in i grupp B med favoriterna Top Esports, koreanska DRX och amerikanska FlyQuest.

Från Play-in gick utöver Unicorns of Love också LGD Gaming, Team Liquid och PSG Talon vidare. Huvudturneringen inleds klockan 10:00 på lördag, 3 oktober.


Artikelbild: David Lee/Riot Games

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..