×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Worlds

Dramatiskt när MAD Lions undviker fiasko i sista matchen

1
Idag avslutades gruppspelet av Play-in till årets Worldsturnering. För Europeiska MAD Lions blev det en nervös avslutning då laget tvingades till en tiebreaker mot Brasilianska INTZ Esports för att undvika uttåg redan innan utslagsmatcherna.
Europas fjärdeseed, MAD Lions, har inte imponerat såhär långt i årets Worldsturnering. LEC fyran inledde turneringen med en seger mot Brasilianska INTZ Esports men den segern följdes upp med tre förluster. När INTZ sedan oväntat slog amerikanska Team Liquid var fiaskot för lejonen nära. För att hålla hoppet om fortsatt spel i turneringen vid liv tvingades man till en tiebreaker mot just INTZ och den blev en riktig rysare.

MAD Lions midlaner, Marek "Humanoid" Brázda, valde Orianna, en hjälte med en hundraprocentig winrate. Med allting på spel bjöd lagen på en match som verkligen fick fansen att sitta på helspänn. Efter flertalet fighter där man turades om att vinna kunde MAD Lions tillslut avgöra matchen efter 38 minuters spel. Den viktiga segern är dock bara ett litet steg på vägen mot gruppspelet.

När utslagsmatcherna börjar imorgon, tisdag, så möter man turkiska Supermassive Esports i en bäst-av-fem serie. Vinnaren där kommer sedan att ställas mot ryska Unicorns of Love.CIS i den direkt avgörande matchen om vilket lag som når gruppspelet. Från MAD Lions grupp är amerikanska Team Liquid redan klara för spel i Worlds gruppspel, vilket innebär att samtliga tre amerikanska lag kommer att spela i huvudturneringen.


Artikelbild: David Lee/Riot Games

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..