×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

League of Legends

Samira blir League of Legends nästa hjälte — här är vad vi vet

0
Riot Games verkar inte ha något stopp när det kommer till att köra ut nya hjältar under sommaren. Inom loppet av två veckor släpptes Lillia och Yone, nu ser det snart ut att vara dags för ännu en hjälte att göra entré. Den här gången är det en minst sagt speciell AD-Carry som står på menyn.
Igår presenterade Riot Games ytterligare en ny hjälte. I en trailer syns den nya hjälten "Samira" och för första gången visas hennes färdigheter upp för omvärlden. Samira, som ursprungligen kommer från Shurima men växte upp i Noxus, är en ny AD-Carry som har ett helt annorlunda kit jämfört med den klassiska AD-Carryn. Hon använder nämligen både pistol och svärd för att slåss vilket för tankarna till hjältar som exempelvis Jayce som också alternerar mellan olika vapen. Samira behöver dock inte aktivt byta mellan olika former eller vapen, istället används det vapen som passar bäst på avståndet till fienden. Läs mer om hennes färdigheter nedan.

Passive - Daredevil Impulse

Samira bygger upp en combo genom att attackera eller träffa fienden med färdigheter som skiljer sig från hennes föregående träff. Varje attack eller färdighet ökar hennes "Style", som går från "E" till "S" i betyg. Samira får X procent movement speed för varje betyg.

Samiras attacker på nära håll gör extra magisk skada, vilket ökar beroende på hur mycket HP målet saknar.

Samiras attacker mot fiender som är påverkade av stuns eller liknande knockar upp dem i luften under 0.5 sekunder och gör skada över sex separata attacker. Samira rusar in mot fienden, precis utanför hennes egen räckvidd.

Q - Flair

Samira skjuter ett skott som gör fysisk skada på den första motståndaren som träffas. Om färdigheten används på en fiende som är i melee range kommer hon att slå med sitt svärd som också gör fysisk skada. Om färdigheten används under "Wild Rush" (E) så slår hon mot alla fiender i hennes väg.

W - Blade Whirl

Samira slår omkring sig under en sekund och skadar fienderna två gånger samt förstör samtliga projektiler som kommer inom räckhåll.

E - Wild Rush

Samira rusar framåt genom en fiende eller medspelare och slår mot fiender som hon passerar igenom samtidigt som hon får attack speed. Eliminerar hon en fiende kan hon använda Wild Rush igen.

Ultimate - Inferno Trigger

Samira kan bara använda sin ultimate om hon har nått upp till S i Style.

Samira snurrar runt och skjuter 10 skott mot alla fiender runt om henne, varje skott gör fysisk skada och fungerar med life steal.

Bild: Riot Games
Bild: Riot Games

Då släpps Samira

Något releasedatum för den nya AD-Carryn som delvis påminner om Katarina finns inte ännu. Mest troligt blir det inom ett par veckor vilket innebär att patch 10.18 eller 10.19 ligger bäst till hands.


Artikelbild: Skärmbild via Riot Games

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..