×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Korea

Riot producerar TV-show i Korea — ska hitta nästa LoL-stjärna

1
League of Legends fortsätter att hitta nya vägar att nå ut till massorna. Det senaste är en reality show i Korea som går ut på att hitta nästa stora LoL-stjärna. Showen har ett liknande koncept som auditionprogrammen Idol och Talang.
Riot Korea har inlett sin satsning på en ny typ av underhållning. Den Koreanska avdelningen av Riot Games tänker nämligen producera en reality show där de bästa amatörspelarna i Korea ställs mot varandra. En helt ny hemsida med information om den nya showen publicerades under måndagen och där avslöjades att den går under namnet "LoL THE NEXT". Showen ska vara baserad på de, i Korea, omåttligt populära K-pop realityshowerna.

För att välja ut vilka som ska få delta kommer 10 spelare att väljas ut. Detta sker genom en noggrann process där cirka 100 Diamond-rankade, eller högre, spelare ingår. De 10 som väljs ut kommer sedan att delas in i två olika lag och få coachning av fyra nu pensionerade Koreanska LoL-proffs. Ett av lagen kommer att coachas av Jae-wan "Wolf" Lee och Won-seok "PawN" Heo medan de andra får stöttning av Gyeong-hwan "MaRin" Jang och Jong-in "PraY" Kim.

Efter att spelarna har blivit coachade under en period kommer den stora finalen att äga rum i LoL Park, där LCK normalt spelas. Vinnarna belönas sedan med 50 miljoner sydkoreanska won, cirka 370 000 kronor. Förutom pengar kommer de även att få en chans att ta sin spelarkarriär till en helt ny nivå, vad det innebär har ännu inte avslöjats. Det första avsnittet av showen kommer att sändas den 2 augusti klockan 08:30 svensk tid. Showen sänds live på LCK:s officiella YouTube och Twitch-kanal.


Artikelbild: Riot Korea
2020-07-13 17:45
Chips är ju något som är otroligt gott. Men det blir ofta problem när man ska käka dessa framför datorn. Det blir ofta kladdigt och smulor kan hamna överallt. Tillsammans med Estrella har vi valt att testa lite olika metoder för att se hur man käkar chips vid datorn på bästa sättet. Här är våra resultat!

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..