×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

USA

Skrattvarning: LCS-spelarna missar allt under gankförsöket

1
Varken 100 Thieves eller Golden Guardians har imponerat under sommarens LCS-säsong. Därför var mötet mellan de båda lagen av största vikt för att undvika att bli indragen i slutspelsstriden. Efter matchen var det dock inte många som hade fokus på resultatet.
Den Nordamerikanska ligan, LCS, har under de senaste säsongerna tappat sin forna glans. Nu ses den av flera som den absolut sämsta av de fyra största ligorna i världen och röster har höjts om att den inte borde få vara kvar i finrummet och istället få så kallad "Wildcard"-status. Kanske var måndagsnattens match mellan Golden Guardians och 100 Thieves ett bra exempel på hur illa ställt det är med ligan.

Efter tio minuters spel satsade 100 Thieves på att ganka midlane med fyra spelare samtidigt. Till en början såg de ut att lyckas då de träffade Golden Guardians midlanern Tanner "Damonte" Damonte med en Bard-ultimate. Problemet var bara att de fyra spelarna inte verkade ha insett det och istället kastade iväg samtliga färdigheter mot en oträffbar Damonte. Istället kunde den amerikanske midlanern sekunder senare promenera iväg helt oskadd.

Efter matchen, som Golden Guardians vann, la huvudpersonen själv upp en tweet där han ironiserar över händelsen. Klippet på det hela ser du i videospelaren ovan. Därefter är det bara att avgöra hur illa ställt det egentligen är med den Nordamerikanska ligan.


Artikelbild: Riot Games
2020-07-13 17:45
Chips är ju något som är otroligt gott. Men det blir ofta problem när man ska käka dessa framför datorn. Det blir ofta kladdigt och smulor kan hamna överallt. Tillsammans med Estrella har vi valt att testa lite olika metoder för att se hur man käkar chips vid datorn på bästa sättet. Här är våra resultat!

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..