×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

League of Legends

Så tjänar du in favor för alla hjältar samtidigt under Spirit Blossom

1
League of Legends stora sommarevent är i full gång. Genom att spela specifika hjältar kan spelare tjäna belöningar i form av skins, emotes och icons. För den som vill låsa upp belöningarna så snabbt som möjligt är det bäst att göra på rätt sätt från början.
I samband med Spirit Blossom-eventet har League of Legendsklienten genomgått en del förändringar. En av dem är den så kallade "Spirit Bonds" delen i klienten som är en helt ny del som alla spelare kan ta del av. Spirit Bonds består av en interaktiv karta med porträtt av olika Spirit Blossom hjältar. För att kunna få belöningar under eventet behöver spelarna tjäna "favor" på alla hjältar, vilket kan kännas överväldigande till en början. Det finns dock ett knep för att tjäna favor på alla hjältar samtidigt.

Bild: Riot Games
Bild: Riot Games

Genom att ha klickat på alla porträtt och tagit sig igenom konversationen, eller skippat den, aktiveras samtliga porträtt. Så fort en spelare aktiverat samtliga porträtt går det att tjäna favor på alla hjältar samtidigt. Ett smidigt sätt som är betydligt mindre tidskrävande än att bara interagera med en hjälte åt gången. För att tjäna favor till en specifik hjälte behöver man uppnå vissa krav, som exempelvis att få en vision score över 35 som Teemo.

Oavsett om man når upp till kraven som varje hjälte har så går det att tjäna favor genom att spela den specifika hjälten och/eller använda sig av deras Spirit Blossom skin. Vill man läsa om exakt vilka uppdrag som finns och vad man måste göra för att tjäna in favor på en specifik hjälte så finns en lista med all nödvändig information här.


Artikelbild: Riot Games
2020-07-13 17:45
Chips är ju något som är otroligt gott. Men det blir ofta problem när man ska käka dessa framför datorn. Det blir ofta kladdigt och smulor kan hamna överallt. Tillsammans med Estrella har vi valt att testa lite olika metoder för att se hur man käkar chips vid datorn på bästa sättet. Här är våra resultat!

4 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 4 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..