×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

League of Legends

Yone är nästa hjälte att kliva in på riften — är Yasuos bror

1
I fredags bekräftade Riot Games det alla väntat på, nämligen att deras nästa hjälte blir Yasuos bror, Yone. I en tio minuter lång video avslöjas det att nästa hjälte blir Yone och tittaren får följa historien bakom de två bröderna.
I kortfilmen "Kin of the Stained Blade" visade Riot Games upp den nya hjälten Yone och historien bakom honom och hans bror, Yasuo. I filmen får tittaren se när Yasuo dödar sin bror, efter att ha blivit anklagad för att ha dödat sin mästare. Hela kortfilmen finns att se i videospelaren ovan. Riot Games visade också upp vilka färdigheter Yone kommer att ha och det ser minst sagt ut att kunna bli en ny Yasuo, älskad av vissa men hatad av många. Nedan kan du läsa om alla färdigheter som den nya hjälten kommer att ha.

Passive - Way of the Hunter

Yone använder sig av två svärd, vartannat slag gör hälften magic damage, hälften physical damage. Yone dubblar också sin critical strike chance, men hans critical strikes gör mindre skada.

Q - Mortal Steel

Yone svingar sitt svärd framåt och gör physical damage på sina motståndare. Om han träffar får han en stack av Gathering Storm, efter två stacks kan han störta framåt och slå upp motståndarna i luften.

W - Spirit Cleave

Yone hugger framåt och gör skada på fienden. Om han träffar en fiende får han en temporär sköld vars styrka blir större ju fler fiender han träffar.

E - Soul Unbound

Yone störtar framåt och lämnar kvar en skugga av sig själv. Fiender som han attackerar blir markerade, när fem sekunder förflutit gör Yone true damage på alla motståndare han markerat och flyger tillbaka till sin skugga.

Ultimate - Fate Sealed

Yone flyger framåt och slår mot fiender i hans väg, efter att han hamnat bakom den sista fienden som träffats slår han upp alla fiender i närheten och drar dem mot sig.

Då släpps Yone

Yone kommer mest troligt att släppas med patch 10.16. I den korta filmen som Riot Games släppts visas datumet 6 augusti och det är troligt att det är just då som den nya hjälten kommer att släppas.


Artikelbild: Riot Games
2020-07-13 17:45
Chips är ju något som är otroligt gott. Men det blir ofta problem när man ska käka dessa framför datorn. Det blir ofta kladdigt och smulor kan hamna överallt. Tillsammans med Estrella har vi valt att testa lite olika metoder för att se hur man käkar chips vid datorn på bästa sättet. Här är våra resultat!

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..