×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

League of Legends

Allt du behöver veta om League of Legends nya event: Spirit Blossom

1
En helt ny samling skins, två nya hjältar och en mängd nya uppdrag väntar i patch 10.15 när League of Legends nya event drar igång. Eventet går under namnet Spirit Blossom och precis som tidigare kommer spelare att kunna göra speciella uppdrag och få belöningar.
Riot Games aviserade tidigare i år om att två nya hjältar kommer att släppas i samband med ett stort sommarevent. En av hjältarna har speltillverkaren redan presenterat som Lillia medan den andra ryktas vara Yasuos bror, Yone. Exakt när sommareventet kör igång och när hjältarna släpps har inte kommunicerats officiellt men imorgon, onsdag, kommer den nya patchen ut. Då förväntas eventet som går under namnet Spirit Blossom köra igång samtidigt som Lillia blir tillgänglig på live-servrarna.

När Spirit Blossom eventet kör igång har spelare som vanligt möjligheten att göra flertalet nya uppdrag, samla belöningar som nycklar, kistor, skin shards och speciella event tokens. Event tokens kan användas för att köpa speciella emotes, icons och eventuellt skins och chromas till olika hjältar. Mer information om vilka belöningar som kommer att finnas tillgängliga förväntas publiceras i samband med att patch notes släpps ikväll.

Bild: Riot Games
Bild: Riot Games

Större event brukar också ge spelare möjligheten att köpa ett eventpass för 1,650 RP som ger dem tillgång till extra uppdrag och belöningar. Riot har inte offentliggjort ifall Spirit Blossom kommer att få ett eventpass men med tanke på storleken av eventet är det sannolikt att ett sådant släpps. I samband med eventet kommer även en helt ny samling skins att släppas, nämligen Spirit Blossom. Yasuo, Thresh, Teemo, Vayne, Ahri, Cassiopeia, Riven, Kindred och Lillia hör till de hjältar som kommer att få nya skins. Teemo kommer också att få ett så kallat prestige edition skin, en specialvariant av Spirit Blossom skinnet.


Artikelbild: Riot Games
2020-07-13 17:45
Chips är ju något som är otroligt gott. Men det blir ofta problem när man ska käka dessa framför datorn. Det blir ofta kladdigt och smulor kan hamna överallt. Tillsammans med Estrella har vi valt att testa lite olika metoder för att se hur man käkar chips vid datorn på bästa sättet. Här är våra resultat!

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..