×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Europa

Larssen toppar statistiken för midlaners efter segern över Excel

1
Det är inte mycket som verkar kunna stoppa Rogue i sommarens LEC. Laget tog sin fjärde raka seger under lördagen när Excel Esports besegrades. Svenske midlanern Emil "Larssen" Larsson var som vanligt en stor bidragande faktor till segern med sin Corki.
Rogue har gått som tåget under sommarens LEC och laget har blott två förluster efter elva matcher. Under lördagen ställdes man mot Excel Esports i en match där det brittiska laget länge hotade Rogue. Efter en lugn inledning var det nämligen Excel som säkrade first blood genom svenske toplanern, Felix "Kryze" Hellström, när han eliminerade Steven "Hans Sama" Liv. Medan Excel satsade på att vinna matchen genom att sätta Kryze och Joran "Special" Scheffer i sidelanes valde Rogue att rikta in sig på teamfights med samtliga fem spelare.

Just teamfights blev också Rogues segerrecept. Vid matchens första stora teamfight kunde nämligen Rouge eliminera tre motståndare och ta en guldledning. Så fort Excel försökte splittpusha hade Rogue ett svar på det och matchens då starkaste spelare, Emil "Larssen" Larsson, gjorde livet surt för motståndarna med sin Corki. Lite oväntat var det därför Excel som efter 33 minuters spel gick för en teamfight. De eliminerade snabbt Oskar "VandeR" Bogdan men med både Hans Sama och Larssen vid liv blev det sedan en enkel seger i teamfighten för Rogue.

Med bara Kryze kvar vid liv låg vägen mot Excels nexus vidöppen och Rogue kunde också säkra segern i matchen. En seger som innebär att de fortsatt delar på serieledningen tillsammans med MAD Lions. Det största glädjeämnet i laget är svenske Larssen som klivit fram som en av ligans bästa midlaners. 20-åringen toppar statistiken bland midlaners på de flesta punkter och har bara Origens AD-Carry, Elias "Upset" Lipp, framför sig när det kommer till KDA. Att LEC-finalerna inte längre kommer att äga rum i Malmö är med andra ord riktigt otur för den svenska publiken som nog gärna hade följt Larssen och hans Rogue på hemmaplan i Augusti.


Artikelbild: Michal Konkol/Riot Games

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..