×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Dags för slutspel i Telia Esports Series Sweden — FALKN ställs mot UniQ

1
Ett sex veckor långt seriespel är till ändå och det har äntligen blivit dags för slutspelet av Telia Esports Series Sweden. Fyra lag ska göra upp om titeln och i den första rundan ställs förhandsfavoriterna UniQ Esports Club och FALKN mot varandra.
Ikväll kör slutspelet i Telia Esports Series Sweden äntligen igång. Totalt har fyra lag tagit sig vidare från den sex veckor långa grundserien. I slutspelets första match ställs trean UniQ Esports Club mot fyran Falkn i ett bäst-av-tre möte. UniQ inledde säsongen med två raka förluster men kom sedan tillbaka och vann sju raka matcher. Avslutningen på säsongen blev dock inte riktigt lika bra och laget föll tillbaka till en tredjeplats. Falkn inledde säsongen starkt men åkte sedan på dubbla förluster mot Invulnerables Esports och efter det gick det inte riktigt att känna igen laget som fick nöja sig med en fjärdeplats.

Slutspelet spelas i ett tower-format och vinnaren i den första omgången ställs sedan mot antingen Hybrid Esports eller Granit Gaming i den andra rundan. Efter 14 spelade matcher stod Hybrid och Granit på exakt lika många vinster och 1-1 i inbördes möten vilket innebär att det krävs en tiebreaker om förstaplatsen. Den spelas imorgon, fredag, och då blir det klart vilket av de två lagen som går direkt till final och vilka som ställs mot antingen Falkn eller UniQ i omgång två. Hybrid toppade hela serien fram till den femte veckan då ett urstarkt Granit Gaming, som är uppe i åtta raka vinster, kom ikapp. Det blir med andra ord en spännande match också på fredag.


Torsdag, 16 juli

Måndag, 20 juli

Måndag, 27 juli
FINAL!

Den andra omgången i slutspelet och finalen kommer att sändas på Telia Esports Series svenska Twitchkanal. Tyvärr sänds varken kvällens match eller tiebreakern mellan Hybrid Esports och Granit Gaming.


Artikelbild: Riot Games

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..