×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

League of Legends

Här är Lillia — League of Legends nyaste hjälte

1
Två år har gått sedan Riot Games släppte en hjälte som var tänkt att spelas på jungler positionen, nu är det dags igen. I samband med patch 10.15 kommer det senaste tillskottet, Lillia, att släppas.
När Riot Games släppte sin senaste Champion Roadmap i juni bekräftades ryktena om att två nya hjältar skulle släppas i samband med ett stort event under sommaren. Nu har speltillverkaren också släppt mer information om åtminstone en av hjältarna. Den nya hjälten går under namnet Lillia och är en kentaurliknande varelse som har en människas överkropp men en underkropp av en hjort. Precis som många andra hjältar kommer det att finnas en historia bakom Lillia och det som är avslöjat nu är att hon kommer från en magisk skog i Ionia.

Att hon kommer från en skog kanske också gör det naturligt för henne att ta platsen som jungler på Summoner's Rift. Lillia blir därmed den första renodlade junglern sedan Kayn släpptes för två år sedan. När det kommer till hennes färdigheter så visade Riot nyligen upp dem i en video. I den står det klart att Lillia går i Zoes fotspår och får en färdighet som kan söva motståndarna. Läs mer om alla hennes färdigheter nedan.

Passive - Dream-Laden Bough

Alla Lillias färdigheter applicerar Dream Dust, vilket under en kort tid gör skada baserat på målets maximala HP.

Q - Blooming Blows

Lillia svingar sitt vapen i en cirkel och gör magic damage på fiender i närheten och true damage på de som står i utkanten av cirkeln. Lillia får också movement speed som stackar för varje gång hon träffar en fiende med en färdighet.

W - Watch Out! Eep!

Lillia tar sats och slår ett kraftigt slag med sitt vapen som gör magic damage i en ring runt fienderna. Motståndare i centrum av ringen tar mer skada.

E - Swirlseed

Lillia kastar iväg en Swirlseed som gör magic damage på fiender och slowar dem för en kort stund. Om hon missar sin Swirlseed fortsätter den att rull tills den träffar en fiende eller kolliderar med terräng.

Ultimate - Lilting Lullaby

Lillia sjunger en vaggvisa för sina fiender och de som är påverkade av Dream Dust blir slowade innan de tillslut somnar för en kort stund. Om de väcks av att de tar skada tar fienderna extra magic damage.

Då släpps Lillia

Riot avslöjade att Lillia och den ännu okända hjälten, som ryktas vara Yone, skulle släppas under deras stora sommarevent. Spelare har också börjat rapportera att de fått ett item kallat "Lillia's Haiku" på PBE servrarna. Läser man om itemet står det att man har hittat Lillia i skogen och att det kommer att gå att öppna den 22 juli. Just 22 juli är också när Riot släpper patch 10.15 och det är därför mest troligt då Lillia blir tillgänglig att spela.


Artikelbild: Riot Games

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..