×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Allmänt

Riot Games startar insamling för COVID-19 — donerar pengar från skins

1
Riot Games fortsätter att bidra till kampen mot COVID-19. Speltillverkaren som tidigare i år samlade in runt 6 miljoner kronor i samband med streameventet Mid-Season Streamathon meddelar nu att de kommer donera pengar från försäljningen av utvalda skins.
Sommaren är som vanligt en fullspäckad årstid i League of Legends. Stora event äger rum och flertalet nya skins släpps. Den här gången väljer Riot Games också att hålla i ett event som förhoppningsvis kan bidra till samhället. Fram till den 23 juli kommer nämligen en del av vinsterna från försäljningen av utvalda skins att doneras till kampen mot COVID-19.

De utvalda skinsen är Surgeon Shen, Nurse Akali och Kennen M.D som förutom att säljas enskilt nu också kommer i paket med chromas och summoner icons. Förutom de små paketen går det också att köpa en speciell "Mega Bundle" som innehåller alla ovan nämnda skins, chromas och en exklusiv summoner icon. Alla paket hittas i spelets egna affär och är märkta med en rödvit Riot Games logo.

Riot Games ledande producent, New001, berättar i en video att det är en liten sak de som speltillverkare kan bidra med för att göra skillnad. Eventet är Riot Games andra som fokuserar på att samla in pengar till kampen mot COVID-19. I maj arrangerades Mid-Season Streamathon som hölls under 48 timmar och samlade in hela 630 000 dollar, eller knappa 6 miljoner kronor.


Artikelbild: Riot Games

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..