×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Europa

Fnatics nya bottennapp — förlorar mot jumbon som inte vunnit en match

1
Fnatic verkar ha svårt att hitta formen den här säsongen. På lördagen kom lagets femte förlust och det var mot inga andra än jumbon, Schalke 04, som inte vunnit en enda match. Förlusten innebär att Fnatic nu ligger på en delad femteplats, tillsammans med fem andra lag.
Under fredagen spelade Fnatic sin femhundrade match i LEC. Den firades med vinst över SK Gaming, men under lördagens match var det inte lika glada miner i Fnatic-lägret. Trots ett på pappret lättare motstånd i FC Schalke 04 gick det inte alls som planerat. Redan efter 45 sekunder föll Fnatics stundtals kritiserade support, Zdravets "Hylissang" Galabov, och tre minuter senare föll han för andra gången i matchen.

Medan Schalke 04 var bättre på att eliminera sina motståndare var Fnatic bättre på att säkra drakar. Redan efter 17 minuters spel hade man samlat ihop tre stycken. Efter två katastrofala teamfights från Fnatics sida kunde dock Schalke ta både den fjärde draken och matchens första Baron Nashor. Med Baronbuffen kunde de sedan förstöra två av Fnatics inhibitors och dessutom ta en betryggande guldledning.

Allt som sedan behövdes var ytterligare en teamfight och den kom efter dryga 30 minuters spel. Schalke kunde då enkelt eliminera alla motståndare utom Martin "Rekkles" Larsson som bara kunde se på medan hans bas ödelades. Segern var Schalkes första för säsongen medan Fnatic åkte på sin femte förlust. Medan Schalke fortfarande är klar jumbo delar nu Fnatic femteplatsen med hela fem andra lag. Det krävs med andra ord en ordentlig uppryckning inför den andra halvan av säsongen från det orange-svarta laget om de ens ska nå slutspel.


Artikelbild: Michal Konkol/Riot Games

4 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 4 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..