×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Europa

Fnatic firar sin femhundrade match i LEC med seger — vinner mot SK

1
På fredagskvällen var det dags för Fnatic att göra sin femhundrade LEC-match. Att de skulle få fira med en seger var långt ifrån självklart då de haft det tufft de två senaste veckorna. När röken från alla fyrverkerier lagt sig stod de dock tillslut som segrare.
Fnatic kom till matchen mot SK Gaming med fyra raka förluster, en inte alltför vanlig syn när det gäller det Europeiska topplaget. Försöken med att sätta Martin "Rekkles" Larsson på Soraka och sedan på Aphelios hade misslyckats och det var därmed en hel del frågetecken kring laget som skulle göra sin femhundrade match i LEC-sammanhang. Efter draften blev det klart att Rekkles varken skulle spela en klassisk AD-Carry eller support, istället blev det en tillbakagång till Syndra som svensken spelat tidigare under säsongen.

Det visade sig vara ett bra val och Fnatic kunde tidigt i matchen ta tag i taktpinnen. SK satte dock stor press på de svart-orangea genom att säkra fyra raka drakar och därmed ta en Mountain Soul. Trots att de inte tagit en enda drake hade Fnatic en ledning med 7 000 guld vilket också blev avgörande. När det drog ihop sig för matchens andra Baron Nashor och Elder Dragon var det Fnatic som var först på bollen och SK kunde inte svara.

Efter 36 minuters spel föll SK Gamings nexus och Fnatic fick därmed fira sin femhundrade match med en seger. En viktig sådan då de annars halkat efter topp fyra. Nu delar de istället fjärdeplatsen med just SK Gaming, Astralis och Misfits Gaming. Ikväll får de chansen att ta ytterligare en seger då de ställs mot FC Schalke 04 som fortfarande inte har vunnit en match den här säsongen.


Artikelbild: Michal Konkol/Riot Games

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..