×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

League of Legends

Svenske midlanern når Challenger på fem konton — spelar alla roller

1
Fnatic Risings svenske midlaner Felix "MagiFelix" Boström är känd som en väldigt duktig solo queue-spelare. Hans senaste prestation är dock något utöver det vanliga. 20-åringen har nämligen spelat alla fem roller på olika konton, och tagit dem alla till Challenger.
Fler och fler svenskar får chansen i allt större ligor på den Europeiska scenen i League of Legends. En av dem som fått chansen att känna på spel i LEC är Felix "MagiFelix" Boström. Till vardags håller han till i Fnatics akademilag, Fnatic Rising, men frågan är om det inte snart är dags för honom att få fler chanser i LEC. Nyligen noterades han för något av ett rekord i solo queue sammanhang.

Med fem olika konton, där han spelade en roll på varje, lyckades svensken ta sig till Challenger på samtliga. En bedrift som ingen annan lyckats med. MagiFelix är också sedan tidigare känd för att ha flertalet konton i Challenger. Under en period hade han fem olika midlane-konton i Challenger och han är en av de spelare som samlat ihop mest LP någonsin.

Om han snart får chansen i LEC igen är oklart, men den senaste prestationen lär inte direkt försämra hans chanser. För den som vill följa honom och Fnatic Rising går det att se dem spela på tisdagar och onsdagar i NLC. I Fnatic Rising spelar också svenske supporten Love "Bravado" Rapp.


Artikelbild: Michal Konkol/Riot Games

5 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 5 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..