×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

League of Legends

League of Legends animerade serie dröjer — uppskjuten till 2021

1
Riot Games har redan gjort flera spelsläpp i år och fler är på gång. För deras nya animerade TV-serie, Arcane, går det dock inte lika bra. Spelutvecklaren meddelar nu att serien försenas till 2021 på grund av COVID-19.
Under firandet av sitt 10-årsjubileum slog Riot Games på stort. Utöver en mängd nya spel offentliggjorde man också en ny animerad serie som skulle släppas under andra halvan av 2020. Arcane, som den heter, har dock stött på problem i samband med COVID-19 då arbetet inte kunnat fortgå som planerat. I en bloggpost tidigt i juni meddelade Riot att Arcane tyvärr tvingats skjutas upp till 2021 på grund av den pågående pandemin.

Riots chef över avdelningen för kreativ utveckling, Ghostcrawler, förklarade att produktionen fortgår, men att arbetet hemifrån inte fullt ut kan ersätta team-arbetet som sker på plats. Medan onlinemöten varit till stor hjälp har det uppstått tekniska problem med produktionen på en internationell skala. På grund av det väljer alltså Riot Games tillsammans med sin partner, Fortiche, att skjuta upp premiären av serien till 2021.

Arcane kommer att följa flertalet League of Legends-hjältar från städerna Piltover och Zaun. Framförallt är den tänkt att lyfta hjältarna Vi och Jinx och deras historia men även andra hjältar kommer att vara inblandade. För att se den officiella trailern för serien klickar du här.


Artikelbild: Riot Games

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..