×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Europa

Fnatic chanslösa mot G2 — tappar rejält i tabellen

1
Fnatic fortsätter kräftgången och åkte under lördagen på sin fjärde raka förlust. G2 som inte heller imponerat i säsongsinledning såg däremot ut som sig själva i mötet mellan lagen.
Just nu är det inte roligt att vara Fnaticspelare eller fan. Efter att ha inlett säsongen med tre raka segrar under den första veckan har det gått spikrakt utför för Fnatic. Under den andra veckan provade man nya taktiker när Martin "Rekkles" Larsson fick spela Soraka, något som inte alls lyckades. Då blev det två förluster och även den tredje veckan slutade i moll.

Under fredagen förlorade Fnatic mot Rogue och i rivalmötet med G2 Esports ville det sig inte heller. De båda topplagen har inlett säsongen knackigt och låg på en delad tredjeplats inför lördagskvällens möte, något som inte hör till vanligheterna. Under kvällen blev det dock tydligt att det var G2 som var på uppåtgående.

Efter att Tim "Nemesis" Lipovšek säkrat First Blood för Fnatic kunde G2 svara med tre raka elimineringar. Fnatic som återigen såg ut att försöka spela för Rekkles fortsatte att gå bort sig i early game och G2:s ledning växte hela tiden. 20 minuter in i matchen kunde Luka "Perkz" Perković säkra en Quadra Kill och efter det hade Fnatic inte mycket att säga till om längre.

Förlusten var Fnatics fjärde raka och om det börjar ljusna för G2 så ser det becksvart ut för de svart-orangea. Nemesis har inte sett ut som sig själv i någon av de inledande matcherna och med ojämna prestationer av Gabriël "Bwipo" Rau och Zdravets "Hylissang" Galabov befinner sig Fnatic i en situation som i det närmaste kan beskrivas som en kris.


Artikelbild: Riot Games

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..