×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

League of Legends

Här är hjältarna som kommer att finnas i alfa-versionen av Wild Rift

1
League of Legends: Wild Rift är snart redo att släppas för ett alfa-test i utvalda regioner och spelet kommer förhoppningsvis som beta i Europa inom en snar framtid. I utvecklarnas senaste video visar Riot upp vilka 36 hjältar som kommer att finnas tillgängliga under alfa-testet.
Under fredagen släppte Riot Games ny information om deras kommande mobilspel, League of Legends: Wild Rift. Mobilspelet, som är tänkt att efterlikna det omåttligt populära League of Legends, befinner sig fortfarande i ett tidigt stadium men redan i juni förväntas de första spelarna få prova spelet. För de spelare från Brasilien och Filippinerna som har turen att få tillgång till alfa-versionen kommer totalt 36 hjältar att vara tillgängliga redan från start. I sin senaste video visade Riot Games upp flera av de från League of Legends välkända hjältarna och hur de anpassats för Wild Rift.

—Vi ville att alla spelare skulle kunna spela sina favorithjältar i Wild Rift och behålla känslan som de har från League of Legends. Ett sätt att göra det på var att bara göra förändringar där det verkligen behövdes, till exempel för att anpassa hjälten till Wild Rifts lite snabbare matcher, mindre karta eller för att göra hjälten spelbar med de nya kontrollerna, säger Wild Rifts produktchef, David "Papa Smoothie" Xu.

De hjältar som kommer att finnas tillgängliga under alfa-versionen är Ahri, Master Yi, Lux, Annie, Garen, Fiora, Vi, Blitzcrank, Camille, Jhin, Ezreal, Janna, Soraka, Nami, Nasus, Braum, Miss Fortune, Graves, Jinx, Alistar, Olaf, Gragas, Jax, Malphite, Shyvana, Aurelion Sol, Orianna, Fizz, Ashe, Tryndamere, Twisted Fate, Vayne, Xin Zhao, Zed, Yasuo och Ziggs. Har man en annan favoritkaraktär som man gärna vill spela kommer man att behöva vänta lite till. Antalet hjältar kommer nämligen att utökas i takt med att spelet fortsätter att utvecklas.

Till en början är det alltså endast spelare i Brasilien och Filippinerna som kommer att få ta del av spelet, men Riot själva säger att de planerar att utöka testen tidigt, om allt går bra. När en öppen betaversion eller liknande kommer att släppas i Europa är inte klart. Riot Games har dock tidigare sagt att de siktar på att släppa spelet till samtliga spelare i slutet av året. Förhoppningsvis behöver de svenska spelarna inte vänta så länge på att få prova det nya mobilspelet.


Artikelbild: Riot Games

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..