×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

League of Legends

TSM-presidenten säger att ingen vill ha Dardoch under Doublelifts stream

1
När Doublelift blev klar för TSM höjdes en del ögonbryn inom League of Legends-scenen. 26-åringen är nämligen sambo med organisationens president, Aileena Xu, och diskussioner om en eventuell intressekonflikt uppstod. Under Doublelifts senaste stream tog det hela en ny vändning när Xu i bakgrunden hördes föra ett jobbsamtal om jungle-spelaren Dardoch.
I slutet av april meddelade TSM att Yiliang Peter "Doublelift" Peng var klar för en återkomst i laget. Sedan dess har diskussionerna gått varma och många fans har lyft den minst sagt intressanta situationen som TSM och Doublelift nu hamnat i. 26-åringen är nämligen sambo med TSM:s president, Aileena Xu. Flertalet esportprofiler har lyft situationen som en klar intressekonflikt då Xu, enligt dem, är överordnad Doublelift och spelarna samt resten av de anställda som arbetar med LoL-laget.

Situationen blev inte heller bättre när Doublelift streamade under måndagen. Då hördes nämligen Xu prata i telefon i bakgrunden, ett samtal som verkade handla om TSM:s junglespelare Joshua "Dardoch" Harnett. På streamen hörs tydligt hur Xu säger "det är inte upp till mig, till exempel vill ingen plocka upp Dardoch, det är inte mitt fel". Det eldade på diskussionen ytterligare och värre blev det när Xu gick ut på Reddit och sa att det hela var ett olyckligt misstag då hon tidigare haft konversationer om TSM samtidigt som Doublelift streamat, men att det den här gången gick ut på streamen på grund av andra ljudinställningar.

Lagets ägare och tidigare spelaren, Andy "Reginald" Dinh, gick snabbt ut och klargjorde att Xu inte var inblandad i några beslut angående organisationens League of Legends-laguppställning. Inte heller skulle informationen om att TSM verkade vilja bli av med Dardoch vara något nytt för Doublelift då samtliga spelare och ledare i laget redan informerats om det. Att flytta Dardoch, antingen till Academy eller till ett annat lag, ska också ha varit ett beslut som helt tagits av Reginald tillsammans med spelarna och lagets manager, Parth Naidu.

TSM har inte gått ut med något officiellt angående Dardoch så slutet på historien får fansen vänta på. Stora esportprofiler som Christopher "MonteCristo" Mykles och Richard Lewis fortsätter dock att ifrågasätta TSM:s beslut att låta Aileena Xu vara president i organisationen medan Doublelift spelar där.


Artikelbild: Riot Games

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..