×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Europa

Perkz och Caps byter roller igen inför sommarens säsong av LEC

1
G2 Esports försvarade sin titel när de vann vårens säsong av LEC. Det stoppar dock inte laget från att göra en förändring i laguppställningen inför sommarens säsong.
Inför årets första säsong av LEC meddelade G2 Esports att storstjärnorna Luka "Perkz" Perković och Rasmus "Caps" Winther skulle byta roller med varandra. Perkz, som spelade midlane innan Caps kom in i G2 Esports, hade spelat AD-Carry under duons första säsonger tillsammans. Inför vårens säsong blev det dock dags för Caps att prova på rollen som AD-Carry medan Perkz återgick till midlane.

Draget såg i början inte ut att vara helt lyckat, mest för att den danske midlanestjärnan inte såg helt bekväm ut i rollen som AD-Carry. Ju längre säsongen pågick desto färre blev misstagen och i finalen mot Fnatic såg Caps ut som en ordinarie AD-Carry. Längre än en säsong som AD-Carry blir det dock inte för Caps som nu enligt lagets coach, Fabian "GrabbZ" Lohmann, är tillbaka i midlane inför sommaren. Det är knappast något som försvarar laget som nådde final i Worlds med just den uppställningen.

För G2 Esports motståndare kan dock bytet resultera i en hel del huvudbry. Nu står det ju nämligen klart att både Caps och Perkz kan ta rollen som AD-Carry om det behövs, något som betyder att lagets flexibilitet i drafts blir bättre än andras. I en intervju med Sky Sports säger lagets ägare, Carlos "ocelote" Rodriguez Santiago att det ultimata vore om de båda stjärnorna kunde byta roller med varandra under säsongen. Om så blir fallet lär det bli ännu svårare för G2:s konkurrenter att jaga ifatt det redan överlägsna Europeiska laget.


Artikelbild: Riot Games

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..