×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

Doublelift klar för TSM — laget undersöker alternativ för Kobbe

1
Under söndagskvällen blev det klart att LCS mest prisade spelare byter lag. Doublelift är nämligen klar för en återkomst i sitt tidigare lag, Team SoloMid. För TSM:s nuvarande AD-Carry, Kobbe, betyder det att dansken får flytta på sig efter bara fyra månader i organisationen.
För två veckor sedan började uppgifter om att Team Liquid ville byta bort Yiliang Peter "Doublelift" Peng att cirkulera. Det tog inte lång tid innan det började ryktas om en återkomst i TSM för 26-åringen och under söndagskvällen blev det också officiellt att TSM välkomnar honom tillbaka in i laget. I sitt nygamla lag återförenas Doublelift med sina tidigare lagkamrater, Søren "Bjergsen" Bjerg och Vincent "Biofrost" Wang och i ett uttalande säger Doublelift att han förväntar sig att dominera LCS med den nya laguppställningen.

För lagets nuvarande AD-Carry, Kasper "Kobbe" Kobberup, väntar en oviss framtid. Dansken värvades till TSM efter en bra säsong med Splyce där man tog sig hela vägen till kvartsfinal i Worlds. Efter bara fyra månader får han nu lämna positionen som startande AD-Carry och enligt TSM sitter de i samtal med andra organisationer för att hitta ett nytt lag åt Kobbe. Något byte rakt av med Team Liquid är inte möjligt då Doublelifts tidigare lag redan har två importspelare i sin laguppställning och därför inte har plats för en tredje.



Artikelbild: Riot Games

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..